|
Geschiedenis van de mossel- en oestercultuur
Jaarlijks vinden vanuit Zeeland honderd miljoen kilo mosselen hun weg over de hele wereld. Met de Zeeuwse oesters vormen deze mosselen het Zeeuwse goud. Al sinds mensenheugenis wordt in Zeeland de mossel- en oestervisserij bedreven. Toch weten maar weinig mensen wat er allemaal bij komt kijken voordat de Zeeuwse delicatesse geconsumeerd kan worden. In dit boek wordt de fascinerende wereld van de mossel- en oestercultuur voor een breed publiek in beeld gebracht. |
|
|
|
Titel |
Het Zeeuwse goud |
|
Ondertitel |
Geschiedenis van de mossel- en oestercultuur |
Auteur |
J.A. de Jonge |
Rubriek |
Maritieme geschiedenis |
Omvang |
144 Pagina's |
Formaat |
22,5 x 28,5 cm |
Uitvoering |
Gebonden, rijk geillustreerd |
Prijs |
€ 27,50 |
ISBN |
90 6707 239 7 |
Status |
Uitverkocht |
|
|